Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


JPEGCrops 0.6.12 beta

Autor (Pročitano 842 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

JPEGCrops 0.6.12 beta
« poslato: 09 Oktobar 2012, 16:15:40 »
 

Van mreže Aemilianus

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 8
  • -Pohvaljen: 1274
  • Prijatelj foruma
  • *********
  • 973
    Poruke
http://ekot.dk/programmer/JPEGCrops/pic/0.6.12b/JPEGCrops0.6.12b_01.png
JPEGCrops 0.6.12 betaJPEGCrops is a Windows program, created for preparation of a batch of images for printing. It provides lossless cropping with fixed aspects using jpegtran.
The program is freeware for private use and is localized to danish, english, finnish, german, polish, portuguese, galician and japanese. Partly localized to czech, dutch, french, hungarian and italian.
Note: If you came here looking for Jpegcrop, then you're in the wrong place. Please visit the Jpegcrop page instead. Jpegcrop and JPEGCrops are two different programs.
News: I've started work on RoboCrop, which is a total rewrite of JPEGCrops. No promises on delivery dates.


Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA