Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Update android ver. 4.0.3

Autor (Pročitano 722 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Update android ver. 4.0.3
« poslato: 28 Mart 2019, 06:45:58 »
 

Van mreže ZBiser

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 66
  • -Pohvaljen: 17
  • Aktivan član
  • ******
  • 62
    Poruke
Bojim se da možda tema ne pripada ovde....
U auto multimediji mi već neko vreme ne radi wifi. Izgleda da je hardverski problem.
Ne mogu više da radim update. Pretpostavljam da ima mogućnost da skinem negde upgrade na komp, pa bih onda mogao na Sd karticu, i onda u auto....
Pitam, posebno iz razloga jer sam skoro morao na fabrički reset, imao sam neki problem, i tako sam izgubio android verziju koju sam zadnju imao.
Sada je android 4.0.3.
Od momenta kada sam uradio fabrički reset, zeza me dosta apk, izmedju ostalog i IGO navigacija. Ne funkcioniše lepo kao pre.
Pomoć, da li bih to mogao da uradim kako sam zamislio i gde....