Dobrodošli > Obaveštenja

Mala pomoć oko preuzimanja knjiga

(1/1)

Praetorious:
Obzirom da ima članova koji se muče sa preuzimanjem i otvaranjem knjiga, ovdje navodim par korisnih programa koji će vam olakati život i čitanje. Svi programi su freeware.

Za preuzimanje knjiga sa hostera preporučujem program FreeRapid Downloader, odličan download manager, koji podržava veći broj popularnih host sajtova. Sve što je potrebno jeste kopirati link u clipboard i download na željenu lokaciju na disku započinje.Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALAU ovu kategoriuju spadaju i MiPony i jDownloader.

Skinute knjge su najčešče zapakovane u neku arhivu: RAR, ZIP, 7Z ili šta već. Za raspakivanje preporučujem program 7-Zip, koji podržava raspakivanje svih popularnih arhiva, te kompirmiranje u dosta njih, osim komercijalnog RAR-a.
Desni klik na skinutu arhivu -> 7z -> Extract Here i... eto knjige.Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA
Za čitanje dobijene knjige potreban je odgovarajući preglednik. Za PDF fajlove postoji Adobe Arcobat - koji baš i nije najsrećnje rješenje. Moje preporuke idu ka dva programa:
Foxit Reader ->


Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALASumatra PDF ->


Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALASumatra podržava (otvara) formate EPUB, MOBI, PDF, CBR/CBZ/CBT i još par njih, pa je poželjno imati u računaru.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju