Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O    D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


O Cangaceiro (1953)

Autor (Pročitano 186 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

O Cangaceiro (1953)
« poslato: 09 Avgust 2018, 22:54:05 »
 

Van mreže Copi

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 1936
  • -Pohvaljen: 40402
  • Root Admin
  • Prijatelj foruma
  • *
  • 2736
    Poruke
O Cangaceiro (1953)
Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA


Bandit Teodoro se zaljubljuje u učiteljicu iz malog mesta koju je kidnapovala njegova banda... Brazilski film inspirisan vesternima. Zapravo, mogao bi se i nazvati vesternom,ali sa jednom veliko razlikom - karakteri i istorija pripadaju području jugoistočnog Brazila.

http://666kb.com/i/dvekxhl68zy7rldgs.jpg
O Cangaceiro (1953)


 [download]Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALAZa obnovu linkova posaljite mi privatnu poruku :)

Ne brisite moje teme i teme od MGB