Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


The Tribe / Pleme (1999-2003) (Titl, SR)

Autor (Pročitano 318 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

The Tribe / Pleme (1999-2003) (Titl, SR)
« poslato: 06 Jun 2018, 10:51:23 »
 

Van mreže bozo91

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 79
  • -Pohvaljen: 12489
  • VIP
  • Aktivan član
  • *
  • 72
    Poruke

The Tribe / Pleme / Племе
1999-2003
Sezona 1 epizode 52/52
Sezona 2 epizode 52/52
Sezona 3 epizode 52/52
Sezona 4 epizode 52/52
Sezona 5 epizode 09/52 - okačeno imam na hardu 52/52
Epizode: 1 - 217/260
Titlovi: hardsub srpski latinica
Format: Avi / Mp4 / Divx / H264 / MQ
Amber i Dal lutaju ulicama, kada su naišli na Kloi, Selenu, Petsi i Pavla. Oni su napali Leksa, Rajana i Zandru i utočište pronalaze u tržnom centru, gde Džek živi od kada mu je otac umro. Videvši prednosti, svi oni odlučuju da ostanu. Leks i Rajan se slažu da brane novoformirano pleme u zamenu za smeštaj i hranu. Oni su se ubrzo pridružili Breju i poodmakloj trudnici Trudi. Leks i ostali članovi plemena ne žele Trudi, jer je stalno u strahu, međutim, Brej im ne dozvoljava da je izbace. Iako je većina protiv, dopuštaju joj da ostane, jer su razmislili šta će biti kada se beba rodi. Svi misle da je Brej otac Trudine bebe. Međutim, Brejov brat, Zut je otac deteta. Leks odlučuje da pleme nazovu Tržni Pacovi- Mall Rats u ritualu pred duhovnom figurom, devojkom Tai-san. Tržni Pacovi bore se da prežive u novom svetu. Pleme se suočava sa nestašicom vode i hrane.
Žanr: Drama, Romance, Sci-Fi

Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA

Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA