Nalazite se trenutno ovde:

*
MS Tim



    D O B R O    D O S L I    ! ! !




* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Igor Lugonjic - Diskografija

Autor (Pročitano 386 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Igor Lugonjic - Diskografija
« poslato: 16 Maj 2018, 15:29:45 »
 

Van mreže tudum

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 1083
  • -Pohvaljen: 0
  • Član u razvoju
  • ****
  • 2
    Poruke
Igor Lugonjic - Diskografija
1998 - Blagoslov
2000 - Popravi Raspolozenje
2001 - Lude Godine
2004 - Hajde Prevari Ga
2006 - Vidi Se To
2007 - Bele Ruze (Singl)
2008 - Budalo Jedna (Singl)

da li moze sa CD-a, u 320 Kbps