Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Ultra eBook Reader Portable

Autor (Pročitano 336 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ultra eBook Reader Portable
« poslato: 07 Januar 2017, 12:55:32 »
 

Na mreži Kruno™

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 564
  • -Pohvaljen: 15359
  • VIP
  • Prijatelj foruma
  • *
  • 7866
    Poruke


 [info]
Ultra eBook Reader 3.3.3.48 Portable

Ultra eBook Reader provides you the ability to read eBooks, comics, PDF, and document files directly on your PC. Ultra eBook Reader provides support for 12 of the most popular eBook and document file formats including: EPUB, PDF, MOBI, and CBR. It also offers support for bookmarks, table of contents, printing, and converting to PDF. Ultra eBook Reader instantly transfers your PC into a reading device, giving you the ultimate reading experience directly on your PC.


OS : Windows XP/Vista/7/8/10
Language : English

 nlnkOvde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA


« Poslednja izmena: 30 Avgust 2019, 17:23:58 od strane Искушеник, Reason: Zamenjeni linkovi. »