Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Forever (2014– )

Autor (Pročitano 388 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Forever (2014– )
« poslato: 31 Decembar 2016, 15:30:36 »
 

Van mreže sekula30™

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 552
  • -Pohvaljen: 91925
  • Global Moderator
  • Prijatelj foruma
  • *
  • 4345
    Poruke
  • „Postati čovek je lepše nego postati kralj.“
Forever (2014– ) HQNaslov originala: (Forever)

Žanr: Drama, Sci-Fi

Zemlja: SAD

Uloge: Ioan Gruffudd, Lorraine Toussaint, Alana De La Garza, Donnie Keshawarz, Joel David Moore, Judd Hirsch, Mikaella Ashley

Sadržaj:
Serija prati dr. Henryja Morgana (Ioan Gruffudd), policijskog patologa koji je genijalan u svom poslu. On je naime iz nepoznatih razloga besmrtan i posvećen je tome da shvati zašto je to tako. Kao policijski patolog Henry će asistirati na slučajevima što će seriju odgurati u kategoriju proceduralne drame, te će zanimljivost u prvom dijelu sezone ovisiti o tome koliko su zanimljivi slučajevi kojima se od epizode do epizode Morgan bavi. U njihovu rasvjetljavanju pomoći će mu jednako asocijalan ali manje sposoban asistent patolog Lucas (Joel David Moore), njegov suradnik Abe (Judd Hirsch) i detektivka Jo (Alana De La Garza), Od svih njih jedino je Abe u dubljem odnosu s glavnim likom i jedino on zna njegovu tajnu.


Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA

Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA