Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Able2Extract Professional

Autor (Pročitano 347 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Able2Extract Professional
« poslato: 09 Decembar 2016, 14:56:54 »
 

Na mreži Kruno™

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 564
  • -Pohvaljen: 15262
  • VIP
  • Prijatelj foruma
  • *
  • 7827
    Poruke


 [info]
Able2Extract Professional 11.0.1.0 (x86/x64) Final Portable | 160.4 MB

Enjoy all the benefits of Able2Extract PDF Converter plus get OCR to convert native and scanned PDF to Excel, PDF to Word, PDF to PowerPoint, PDF to Publisher, PDF to Images (JPEG, TIFF), PDF to Autocad and PDF to Text. Able2Extract Professional makes editing, revising and analysing PDF simple and fast with award winning conversion technology.


Get quick, accurate, transfer of native and image (scanned) PDFs into editable MS Word and formatted MS Excel spreadsheets for editing, analysis and other reversioning. Other conversions include PDF to PowerPoint (PPT), Publisher (.PUB), Autocad, HTML and Text.

OS : Windows 10, 8, 7, Vista, XP (x32 or x64 editions)
Language : English

 [download]Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA