Nalazite se trenutno ovde:

*
MS Tim

W3Schools

    D O B R O    D O S L I    ! ! !
-->> DMCA <<---

Pitanje u vezi igrice

Autor (Pročitano 80 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje u vezi igrice
« poslato: 06 Decembar 2016, 13:47:03 »
 

Van mreže Tai Lang

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 123
  • -Pohvaljen: 122
  • Aktivan član
  • ******
  • 49
    Poruke
Nedavno sam krenuo da igram League of Legends, pre otprilike 3 meseca, Sezona 6, patch 6.18 mislim da je bio..... Od nedavno, LoL client je krenuo da mi disable-uje LAN driver, te mi samo izbaci "Network cable unplugged"..... Kill-anje procesa vezanih za LoL ne pomaže, jedino restart računara. Radio sam roll-back, reinstalaciju drivera, reinstalaciju igre itd... Sve je bilo OK do najnovijeg Patch-a, 6.23, kada je problem i počeo. Dijagnostika kaže da je samo LoL problem. Kontaktirao sam SBB, mog ISP-a, nije do njih niti do moje "mrežne opreme". Kablovi su OK, problem je softverske prirode. Ja spadam u neku grupu Intermediate IT usera, tako da ću razumeti svaku vrstu pomoći. Pregledao sam sve šta mi je palo na pamet, a da mi je "klinička slika problema" jasna, i nije..... Molim gamere, ako su imali sličnih problema, i ako su uspeli da "solve"-aju problem da mi se jave.

Update: Od jutros je krenuo i sam LoL client da mi obara konekciju, tako da mislim da sam na tragu nečega. U svakom slučaju, biću zahvalan na svakoj vrsti pomoći. Wolfiens92.

P.S.: Šta sam hteo reći ovim update-om? Znači, in-game sam, posle 2-3 minuta igre, taman da stackam (Preferiram Nasusa na top-u), samo izbaci "Attempting reconnection", izađem iz igre, vidim da je pukao driver, i tako u krug..... A od jutros i sam client radi isto, obori driver, i ćaopoyy do restarta.....