Nalazite se trenutno ovde:


                                                 

*
MS Tim

W3Schools

    D O B R O    D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Forks Over Knives (2011)

Autor (Pročitano 238 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Forks Over Knives (2011)
« poslato: 04 Decembar 2016, 10:39:12 »
 

Van mreže tonym

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 168
  • -Pohvaljen: 1203
  • Aktivan član
  • ******
  • 77
    Poruke
Forks Over Knives (2011)

http://i.imgur.com/SRkGEo5.jpg
Forks Over Knives (2011)


http://www.imdb.com/title/tt1567233/

 [info]

Žanr Dokumentarac
Jezik EN
Titlovi SR
Director: Lee Fulkerson
Writer: Lee Fulkerson
Stars: Lee Fulkerson, Matthew Lederman, Alona Pulde

Što nam se dogodilo? Unatoč najnaprednijoj medicinskoj tehnologiji sve bolesniji i bolesniji smo svakog dana. Velik je porast dijabetesa, pogotovo među mlađom populacijom.Polovica ljudi uzima barem jedan lijek na recep trenutačno, a operacije su postale rutina. Bolesti srca, rak i moždani udar su tri vodeća uzroka smrti.Da li je moguće da postoji jedno jednostavno riješenje za sve te probleme? [download]
Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA


"Sve izgubljeno je u mojoj svijesti, samo bez težine i gorkosti zemaljskih stvari; ja imam opet sve što izgubih, preobraženo i uljepšano - u sjećanju. I još: ja imam veliku slobodu onog koji ništa nema i mir onog koji je prežalio i konačno se rastao.''