Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Ostrvo / To Nisi (2010)

Autor (Pročitano 582 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ostrvo / To Nisi (2010)
« poslato: 12 Oktobar 2016, 15:58:07 »
 

Van mreže sekula30™

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 472
  • -Pohvaljen: 89922
  • Global Moderator
  • Prijatelj foruma
  • *
  • 4365
    Poruke
  • „Postati čovek je lepše nego postati kralj.“
Ostrvo / To Nisi (2010)


Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA
Ostrvo (To Nisi) je grčka televizijska serija bazirana na najprodavanijem engleskom romanu "Ostrvo" Viktorije Hislop. Serija je premijerno prikazana 11. oktobra 2010 godine u Grčkoj i sadrži 26 epizode. Serija se odvija na ostrvu Spinalonga, nedaleko od Krita, u selu Plaka. Glavna radnja prati život Aleksis Filding, žene koja jednog dana donosi odluku koja će joj promeniti život. Naime, iako je uvek bila radoznala, ona jako malo zna o prošlosti svoje porodice i oduvek je patila zbog toga što je njena majka odbijala da o tome govori. Zna samo da je njena majka, Sofija, odrasla u Plaki, malom kritskom selu, pre prelaska u London. Aleksis počinje da planira svoju prvu posetu Kritu da bi videla selo gde je rođena njena majka. U Plaki Aleksis upoznaje staru prijateljicu svoje majke, Fotini, koja je spremna da joj kaže celu tragičnu priču njene porodice...

Žanr: Drama, History, Mystery
Režija: Theo Papadoulakis
Glavne uloge: Stelios Mainas, Evgenia Dimitropoulou, Olga Damani

Epizoda 01-26
Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA