Nalazite se trenutno ovde:


                                                 

*
MS Tim

W3Schools

    D O B R O    D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Program za vođenje evidencije o članovima kluba

Autor (Pročitano 394 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Program za vođenje evidencije o članovima kluba
« poslato: 05 Oktobar 2016, 11:48:24 »
 

Van mreže Nisterlo

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 17
  • -Pohvaljen: 36
  • Član u razvoju
  • ****
  • 16
    Poruke
Pozdrav ekipa

Trebao bi mi neki programčić u koji ću moći da unesem evidenciju o članovima kluba, s tim da se članarina plaća (mjesečno, tromjesečno, polugodišnje, godišnje)..
S tim da bi bilo idealno da postoji i mogućnost izvještaja ko je u određenom mjesecu uplatio članarinu, znači da npr na kraju ovog mjeseca mogu da imam opciju da izvučem izvještaj ko je u ovom mjesecu uplatio...

Hvala unaprijed na svakoj pomoći...