Nalazite se trenutno ovde:


                                                 

*
MS Tim

W3Schools

    D O B R O    D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Vladari Tribine (2016)

Autor (Pročitano 559 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vladari Tribine (2016)
« poslato: 06 Jun 2016, 16:16:57 »
 

Van mreže mentolija

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 11
  • -Pohvaljen: 117
  • Član u razvoju
  • ****
  • 11
    Poruke
Vladari Tribine (2016)

Huliganizam na tribinama – jedan od najvećih problema srpskog fudbala. U zemljama zapadne Evrope, ovaj problem odavno je rešen. Na koji način su Englezi iskorenili huliganizam na stadionima? Koje mere prevencije su primenili Francuzi kako bi izgrednike udaljili sa stadiona. Kako protiču bezebedonosne mere uoči Evropskog prvenstva, koje počinje 10. juna? U kojoj meri se rasizam i ekstremni nacionalizam na sportskim događajima reflektuju izvan stadiona?

Autor: Dražen Knežević

http://i.imgur.com/h8N4sb4.jpg
Vladari Tribine (2016)


Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA