Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Leawo Video Converter Ultimate

Autor (Pročitano 385 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Leawo Video Converter Ultimate
« poslato: 31 Maj 2016, 00:42:06 »
 

Na mreži Kruno™

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 564
  • -Pohvaljen: 15328
  • VIP
  • Prijatelj foruma
  • *
  • 7869
    Poruke


 [info]
Leawo Video Converter Ultimate v7.5.0.0 Portable | 74.22 MB
A format incompatibility issue might easily ruin a movie night. However, with Leawo Video Converter Ultimate, every night could be a wonderful movie night. Leawo Video Converter is an all-in-one media solution to help enjoy movies in an easier way.


It is a video converter, DVD burner and converter, online video downloader for Win (Windows 8 included). It could convert DVD and video to more than 180 formats like AVI, MP4, WMV, FLV, RMVB, MPEG, 3GP, MKV, MP3, AAC, etc. Being a professional DVD burner, it could convert and burn video to DVD discs, DVD folders or even ISO Image Files to enjoy movies on home DVD player or TV set.

OS : Windows XP/Vista/7/8/10
Language : Multilingual

 [download]Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA