Dobrodošli > Pitanja, predlozi i kritike na rad MegaSrbija.com

Diskretne reklame, u knjigama. :)

(1/3) > >>

SerbskiSon:
Pozdrav, svima. :)

Želeo bih da predložim da se trajno ukloni pravilo vezano za biblioteku, a koje nedozvoljava nikakve reklame u knjigama... Znači, smatram da je to pravilo jako štetno za Mega forum, i da pre svega najstrašnije unazađuje njegovu biblioteku, a koja bi inače mogla biti mnogo bogatija, nego što je sada. :) Razmislite dobro, to nije nikakvo reklamiranje drugih warez foruma, to je jedva primetna (diskretna) reklamica u knjigama, koja neće (ubeđen sam) naneti nikakve štete Mega forumu, baš naprotiv. :) Evo, ja sam raspoložen da radim svakodnevno, spreman sam da potrošim mnogo vremena, da bi ovdašnja biblioteka bila na zavidnom nivou, samo morate prethodno "olabaviti"  prokleta pravila vezana za postavljanje knjiga. :) Pozz! :)

BingoZR™:
Ako nije direktno ili indirektno reklamiranje drugih warez foruma,ne vidim nikakvih prepreka za postavljanje materijala.Kaži šta je konkretno u pitanjej pa da razmotrimo.Inače slabo pratim taj deo foruma ali pravila su uglavnom ista za sve.

MGB™:
daj skrin da vidimo mi tu diskretnu reklamicu :D

Agata:
Diskretna reklamica na knjigama znači ovako nešto, postavljena preko svake stranice, i zbog takvih reklamica je postavljeno pravilo.   
Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA
SerbskiSon:

--- Citat: MGB™  02 Februar 2016, 16:40:21 ---daj skrin da vidimo mi tu diskretnu reklamicu :D

--- Kraj citata ---

Evo, npr. u jednoj knjizi, to je samo jedna mala reklama, na naslovnoj strani, znači, nema je po celoj knjizi, ali ni to kod kod vas trenutno nije dozvoljeno. Slika: http://i.imgur.com/tIt1yPf.jpg :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju