Download Area - Pored pretrage, koristite i spiskove > Igre

Pravila podforuma IGRE

(1/1)

SgT.Alexxx™:


Pravila podforuma Igre

Da bi ovaj deo foruma bio što uredniji, molimo vas da se pridržavate i ovih pravila:

1.OBAVEZNO koristite pretragu pre postavljanja bilo čega, i ako tema postoji, ne otvarajte novu, već dodajte ono što imate u postojeću.Jer ce u suprotnom tema biti obrisana
2.Linkove koje postavljate, postavljajte izmedju  kod tagova kao na slici ispod.
Pravila podforuma IGRE
3.Ne ostavljate poruke tipa: ''Hvala'', ''Svaka cast'', ''Bravo''. Ako želite da se zahvalite autoru na poruci, učinite to klikom na dugme Hvala
4.Ukoliko linkovi nisu ispravni, ne pišite u temi to da je link mrtav, već kliknite na opciju ''Prijavi uredniku''.
5.Ukoliko postavljate igru za PS1, PS2, XBox, postavite to u odgovarajućim lepljivim temama napravljenim za to.
6.Naslov teme napište tako da se iz njega vidi šta se u temi nalazi.
7.Ne otvarajte teme tipa ''Puno igara za vas''. U jednoj temi moze stajati vise igara samo ako su to jedne iste igre razlicitih verzija, izdanja, i delova.
8.Sve što je vezano za neku igru (bilo patch, cheat, drugi mode, ekspanzija ili bilo šta drugo) ide u temu u kojoj se nalazi igra.
9.Nemojte ostavljati linkove ka stranicama drugih foruma na kojima se nalaze linkovi za download, već same download linkove.
10.Teme koje u sebi sadrze linkove za demo ili beta verziju igre se automatski brisu a pravi se nova kada izadje finalna verzija igre.
11.Ako nešto zatražite u potražnji, nemojte pisati naslove tipa: ''Pomoć'', ''Hitno'', i tome slično, već napišite ime onoga što se traži. Takodje, kada dobijete odgovor na potražnju, dajte znak klikom na dugme Hvala, da bi tema odmah mogla biti obrisana.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju