Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Toledo Cruce De Destinos (2012)

Autor (Pročitano 562 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Toledo Cruce De Destinos (2012)
« poslato: 07 Decembar 2015, 20:54:21 »
 

Van mreže sekula30™

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 472
  • -Pohvaljen: 89940
  • Global Moderator
  • Prijatelj foruma
  • *
  • 4365
    Poruke
  • „Postati čovek je lepše nego postati kralj.“
Toledo Cruce De Destinos (2012) E.01-13 Complete+Prevod

http://i.imgur.com/aK0iwCQ.jpg
Toledo Cruce De Destinos (2012)


 db7
Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA
 [info]

Ovo je serija čiji su protagonisti pripadnici tri monoteističke religije koje žive zajedno i bore se za moć na Iberijskom poluostrvu: hrišćani, muslimani i Jevreji. To je priča puna akcije, intriga i ljubavi, sa tadašnjom kastiljanskom prestonicom u pozadini, koja nas vodi u drugu polovinu 13. veka, u period koji se podudara sa usponom grada i upoznaje sa ljudima koji su u njemu živeli, bežali i skrivali se među njegovim zidinama. Na severu su Asturija, Kastilja i Leon, hrišćanske kraljevine koje su pokrenule Rekonkistu, na jugu muslimanske kraljevine Kordoba i Granada. U centralnom delu  poluostrva se vodi borba oko strateški važnog i moćnog grada Toleda, koji kasnije postaje prestonica Kastilje.
Jedan upad muslimana pod komandom Abu Barka seje haos u jednom malom selu koje se nalazi na ničijoj zemlji između Toleda i maorskih kraljevina na jugu. Seljani pokušavaju da se izbore sa maorskom vojskom, ali je njihova odbrana slaba i jalova. Dečak Martin i njegova mlađa sestra Blanka jedini uspevaju da prežive do dolaska hrišćanske vojske pod komandom njihovog oca, don Rodriga. Ipak, to je slaba uteha za Martina koji sebe smatra kukavicom, jer nije uspeo da zaštiti svoju porodicu i taj događaj će ga pratiti tokom celog života.
Nakon decenije krvavih bitaka, zastava Kastilje se vijori na tornjevima grada Toleda, označavajući granice hrišćanskih kraljevina. San kralja Alfonsa X je da postigne miran i stabilan suživot među stanovnicima grada i da iskoristi napore sve tri religijske zajednice koje će zajednički raditi na kulturnom i ekonomskom prosperitetu grada, u to doba najnaprednijem na celom Zapadu. Ali da bi u tome uspeo donedavni neprijatelji moraju da prevaziđu svoju mržnju i predrasude koje između njih postoje.
Sa kraljem se u grad vraća i njegov najodaniji prijatelj don Rodrigo, plemić i ratnik, koji će morati da ostavi oružje i postane kraljeva "desna ruka" i odgovoran za sprovođenje pravde u kraljevstvu, nakon što ga kralj imenuje za magistrata. Sa don Rodrigom u grad dolaze njegova deca. Martin dolazi na dvor kao prinčev pomoćnik i sanja da jednog dana postane vitez i osveti smrt članova porodice. Međutim, biva uvučen u klupko dvorskih avantura.

Igraju:
Juan Diego
Eduard Farelo
Patricia Vico
Fernando Cayo
Rubén Ochandiano
Álex Angulo
Maxi Iglesias
I drugi ............

Country: Spain
Language: Spanish
Production Co: Ida y Vuelta P.F
Resolution...........: 624 x 352
Audio................: stereo 128 Kbps   
Size.................: c:a 850 Mb   
Runtime..............: c:a 90 minuta
Color................: 24 bit
FPS..................: 25
Original Format......: PAL
Genre................:  Drama

http://www.crnaberza.com/slike/76018_0.jpg
Toledo Cruce De Destinos (2012)


 [download]

 utbox
Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA