Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Homedale

Autor (Pročitano 468 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Homedale
« poslato: 02 Novembar 2015, 01:09:22 »
 

Na mreži Kruno™

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 564
  • -Pohvaljen: 15338
  • VIP
  • Prijatelj foruma
  • *
  • 7869
    Poruke
Homedale v1.58 Portable | 2 Mb [info]
Homedale is a simple wireless network monitor that allows you to view the status and signal strength of nearby access points. In addition to displaying technical information like infrastructure mode, channel and supported bitrates, the program also includes a signal graph that allows you to monitor the signal strength of multiple access points in real-time.

With Homedale you can search for Wi-Fi / WLAN Access Points and monitor their signal strength.

Details
See an overview of all available access points with their signal strength, encryption [WEP/WPA/WPA2], speed and channel.

Signal Strength
You can also monitor the signal strength of selected access points in a graph over the time. With a right mouse click, you can start logging to a text file and create a screenshot.

Connect
Make a right mouse click to connect and disconnect from a WLAN access point. The blue icon shows the currently connected access point.

 [download]Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA