Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Magicna privlacnost

Autor (Pročitano 733 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Magicna privlacnost
« poslato: 16 Oktobar 2015, 16:00:00 »
 

Na mreži suncewap

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 2283
  • -Pohvaljen: 98
  • Član u razvoju
  • ****
  • 6
    Poruke
Magicna privlacnostCitat
Magicna privlacnost / Sortilegio - Alejandro Lombardo (Wiliam Levy) je mladić pun volje za životom i nasljednik velikog bogatstva. No u njegovom životu prisutan je i Bruno (David Zepeda), Alejandrov zli polubrat koji želi samo jedno – zauzeti mjesto u obitelji za koje smatra da mu pripada. Kako bi ostvario svoj opaki cilj, Bruno smisli idealan plan kojim će se zauvijek riješiti Alejandra. On pronađe idealnog posrednika koji će mu omogućiti da dobije Alejandrovo nasljedstvo.   

Sve epizode u folderu

 [download]Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA