Nalazite se trenutno ovde:


                                                 

*
MS Tim

W3Schools

    D O B R O    D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


>>> Biblioteke MegaSrbija - Obavezno procitati <<<

Autor (Pročitano 1204 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

>>> Biblioteke MegaSrbija - Obavezno procitati <<<
« poslato: 30 Avgust 2015, 17:19:43 »
 

Van mreže Бодин

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 184
  • -Pohvaljen: 36421
  • Prijatelj foruma
  • *********
  • 1670
    Poruke
  • "Sliko me je paparaco dok sam jezikom palaco"

Poštovani članovi foruma, gosti i ostali forumaši,

ovaj deo biblioteke je posvećen knjigama čija je tematika Raznovrsna od beletristike, klasicne knjizevnosti do strucne literature kako domać i okolnih zemalja, tako i stranih zemalja.
Ovde se možete naći od enciklopedijskih knjiga, retkih udžbenika iz istorije do knjiga koje se bave istorijskom  i političkom analizom današnjice, pa do kiosk izdanja ljubavnih romana i stripova.
Sve knjige koje se nalaze na forumu su "pokupljene" sa drugih sajtova koji se bave knjigama, mi linkujemo putanje ka serverima na koje su one skladištene, što znači da mi samo "šerujemo" pomenute, kako bi članovi i ovog foruma pronašli nešto za sebe.
Molimo vas da po završetku čitanja knjige fajl obrišete, i naravno željenu knjigu kupite.
I, ako smatrate da ovde pripada neka knjiga slobodno, ako želite doprinesite,i vi tom nekom knjigom, obogaćivanju ovo dela foruma MegaSrbija

Uživajte u ovom delu foruma i čitanju knjiga.

Sve najbolje žele vam
urednici Biblioteke


« Poslednja izmena: 03 Februar 2016, 12:00:32 od strane Agata »
Biblioteka foruma MegaSrbija