Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


L'onore e il rispetto / Čast i poštovanje (2006–)

Autor (Pročitano 130 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

L'onore e il rispetto / Čast i poštovanje (2006–)
« poslato: 03 Novembar 2019, 07:48:00 »
 

Na mreži ivan10

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 1751
  • -Pohvaljen: 5851
  • VIP
  • Veteran
  • *
  • 574
    Poruke
L'onore e il rispetto / Čast i poštovanje (2006–)

Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALANakon što prodaju svoje imanje, Fortebračijevi stižu u Torino, puni nade i očekivanja: njihov rođak obećao je da će im omogućiti da ulože svoj kapital u moderan, profitabilan biznis, a u slučaju da nemaju dovoljno novca, on će im naći rešenje. Južnjaci se uvek međusobno pomažu! No iako su sve stvari uređene i isplanirane, sudbina odlučuje drugačije.

https://i.imgur.com/siL3ZJj.jpg
L'onore e il rispetto / Čast i poštovanje (2006–)

Epizode 1-62
Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALAAko planirate da kupite Premium racun uradite to koristeci moj Reflink
Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA