Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Windows 7 -Napredni alati

Autor (Pročitano 838 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Windows 7 -Napredni alati
« poslato: 01 Novembar 2011, 20:44:27 »
 

reha69

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio:
  • -Pohvaljen:
  • Gost
U ovom tutorijalu pokušat ću objasniti kako koristiti Advanced tools dakle napredne alate u otklanjanju problema sa performansama rada windows 7

Dakle Start> u prozorčiću search box upišite "performance info"http://www.dodaj.rs/f/3Z/9Q/OUDLTcg/2.png
Windows 7 -Napredni alati


Sad će vam se otvoriti lista različitih alata a sa kojim možete kontrolirati tj.nadzirati sve aspekte performansi u OS-u..Od defragmentiranja HDD,provere Event viewera do ponovnog ocenjivanja vašeg Index skora!!

http://www.dodaj.rs/f/1Q/N3/4Pq6WEg6/3.png
Windows 7 -Napredni alati