Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Lyubov za lyubov (2013)

Autor (Pročitano 598 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Lyubov za lyubov (2013)
« poslato: 06 Septembar 2014, 19:33:00 »
 

Van mreže Copi

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 3608
  • -Pohvaljen: 50796
  • Root Admin
  • Prijatelj foruma
  • *
  • 3096
    PorukeOvde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA Proleće 1914. godine. Odbrojavaju se dani pred početak Prvog svetskog rata. Vojnici konjičkog puka, u kome služi poručnik Grigorjev, ubijaju dosadu tako što se kartaju i opijaju u lokalnoj kafani. Jednog dana poručnik dobija poziv da poseti kuću bogataša Stahovskog gde upoznaje njegovu ćerku Leru. Da bi se lakše probio u visoko društvo, poručnik poziva Leru na ples, ali ona umesto odgovora pada u histeričan plač. Ubrzo poručnik saznaje da je Lera nepokretna, a da bi se iskupio zbog svog nepromišljenog poteza, pristaje da u narednim danima posećuje dom Stahovskog i pravi Leri društvo.


http://imagizer.imageshack.com/img902/3489/wVFz5u.jpg
Lyubov za lyubov (2013)


http://imagizer.imageshack.com/img910/2219/E28xYn.jpg
Lyubov za lyubov (2013)


http://imagizer.imageshack.com/img911/5703/1es1Kh.jpg
Lyubov za lyubov (2013)


http://imagizer.imageshack.com/img537/8537/0q19OC.jpg
Lyubov za lyubov (2013)
Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA[/center]Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALAZa obnovu linkova posaljite mi privatnu poruku :)

Ne brisite moje teme i teme od MGB