Dobrodošli > Obaveštenja

Postavljanja tema, kodiranje, dupliranje i ostalo

(1/1)

SgT.Alexxx™:
KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajucih hide tagova kao na slici:

Postavljanja tema, kodiranje, dupliranje i ostalo

hide tag mozete generisati klikom na dugme hide u Vašem editoru

DUPLIRANJE TEMA

- Pre nego sto zelite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvrsite PRETRAGU. Izaberete zeljenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaze rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat. Ako tema vec postoji, u vec postojecu temu postavite Vase linkove a samo ako tema ne postoji otvorite novu temu. Takodje treba obratiti paznju na linkove, da budu razliciti (mirror) linkovi u odnosu na postavljene, da u slucaju da ovi prvi "puknu" postoje drugi.
Ukoliko clanovi i dalje dupliranju teme i linkove, te duplirane teme sa linkovima ce biti obrisane da bi sajt bio uredjeniji i cistiji. Zato vas molimo da se pridrzavate ovog vaznog pravila.


POSTAVLANJE ODGOVORA I SPAM

- Takođe iz razloga da forum bude cistiji i uredjeniji, molimo vas da obratite paznju na to kako odgovarate na odredjene teme. Ukoliko ste postavili neki odgovor u okviru teme a zeleli biste odmah nakon toga da dodate neki text, nemojte da postavljate jos jedan odgovor, vec koristite opciju "Izmeni poruku" i samo dodajte zeljeni text sa porukicom "Edit" ili "Dopuna" i slicno. Naravno, ukoliko je neko odgovorio posle vas, postavite novi odgovor.
- Svi nepotrebni, besmisleni, nerazumljivi odgovori, koji se nalaze u nekoj temi a nemaju apsolutno nikakve veze sa istom, bice obrisani.
- Svaka poruka u kojoj se potrazuje prevod za neki film u okviru neodgovarajuce teme bice obrisana zato sto postoji odredjena podsekcija u okviru sekcije "Potraznja" i tu mozete da postavite upitnik za odredjeni prevod. Podsekcija se nalazi OVDE ali naravno, tu postavite poruku ukoliko ste prethodno pretrazili sajt http://titlovi.com/titlovi/novi-titlovi/ .

- Svaka i bilo kakva uvreda koja je upucena na racun nekog clana bice sankcionisana automatskom suspenzijom.

POSTAVLJANJE TEMA

- Da biste sebi i drugim clanovima olaksali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje, a ako ima mesta i prevod dela na naš jezik.
Npr. nazive filmova nemojte da prevodite na srpski jezik jer se u 90% slucajeva desava da se engleski nazivi i prevodi srpski ne poklapaju i to pravi veliki problem kad se vrsi pretraga.
Takođe svi naslovi tema moraju biti napisani na latinici zbog pretrage.

STRIKTNO JE ZABRANJENO!!!

- Postavljanje tema i linkova vezane za krađu bilo koje vrste.

Pozdrav

BingoZR™:
Obaveštenje za postavljače tema:
http://safelinking.net/
ne radi,molim izbegavajte postavljanje Safelinking linkova.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju