Download Area - Pored pretrage, koristite i spiskove > Potražnja

Emilija Kokic

<< < (2/3) > >>

banisa2006:

--- Citat: Maestro™  13 Mart 2014, 18:24:14 ---Mi smo ovde zaista spremni svakom da izadjemo u susret. Stvar je samo da se ne preteruje u zahtevima!

--- Kraj citata ---

Ja nisam ni zelio da preteram sa zahtevom...koristim internet preko usb sticka...zato sam zamolio za samo ta tri albuma onoga ko ima...sve je ok..ako neko bude imao nek postavi..ako nemaju ljudi opet dobro ....

banisa2006:

--- Citat: BingoZR™  13 Mart 2014, 18:37:56 ---Veličina je samo 647MB,ništa strašno za skidanje.Meni ta muzika ne treba,inače bih skinuo i postavio bih ta tri linka na forum.Moji linkovi su uglavnom svi na Uptobox hosteru,na Depozit ne kačim.Za kvalitet sa ovog linka ne mogu ništa reći,ne znam na kom je bitrejtu,videćeš tek kad skineš,nije pisalo tamo gde sam ga našao.
Uostalom,prvo si tražio diskografiju,a sad tražiš da se razdvoje albumi....
Ima Rapidshare linkova zasebnih albuma,sad dobih informaciju,ali tek sa tim ćeš da se napatiš dok skineš...

--- Kraj citata ---

i ja sam dobio informaciju za preko rapida...ali to bi trajalo mesecima...rapidshare je toliko spor da verujem da svi odustanu sa skidanjem preko rapida...U svakom slucaju puno Ti hvala na trudu...

BingoZR™:
Danas imam neke obaveze ali ću ti odraditi do sutra uveče,ako ti tako odgovara.Kad odradim,linkove ti šaljem na pp.Ili sva tri u jedan rar ako ti tako više odgovara da ne čekaš između linkova onoh dvadesetak minuta.

banisa2006:

--- Citat: BingoZR™  13 Mart 2014, 19:43:07 ---Danas imam neke obaveze ali ću ti odraditi do sutra uveče,ako ti tako odgovara.Kad odradim,linkove ti šaljem na pp.Ili sva tri u jedan rar ako ti tako više odgovara da ne čekaš između linkova onoh dvadesetak minuta.

--- Kraj citata ---

Moze sva tri u jednom raru..I naravno puno Hvala.

BingoZR™:
Imaš link na pp,stigao sam da odradim.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju