Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


The Neighbors (2012)

Autor (Pročitano 754 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

The Neighbors (2012)
« poslato: 24 Novembar 2013, 18:48:02 »
 

Van mreže MaestYck

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 0
  • -Pohvaljen: 5
  • Član u razvoju
  • ****
  • 3
    Poruke
The Neighbors (2012–)The Neighbors ◄Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA
http://i609.photobucket.com/albums/tt172/weky89x/Button/848fb9_zps0066e8ac.png
The Neighbors (2012)

Upoznajte Viverse: Debi (Džejmi Gerc) i Martija (Leni Venito). Kako bi pružio svojoj ženi i deci bolji život, Marti kupuje kuću na Hiden Hilsu. To je jedno malo mesto kod Nju Džerzija koji ima sopstveni golf teren. Ekskluzivnost Hiden Hilsa je toliko velika, da se nijedna kuća već 10 godina nije našla na tržištu nekretnina. Ali jedna je ipak našla svoje nove kupce... Viverse! Odmah se može primetiti da su stanovnici Hiden Hilsa malo... čudni. Svi delovi njihovog malo mesta nose imena sportista: Leri Brd, Džeki Džoner-Kersi, Redži Džonson, Dik Batkas. Marti i njegova porodica otkrivaju da se njihove komšije na neobičan način hrane. Čitajući knjige, oni se tako hrane. Dolaze i do saznanja da je ceo kvart zaposednut vanzemaljcima sa Zabvrona. Na toj planeti muški rađaju decu i svi kad plaču, plaču kroz... uši, a suze su im zelene. Zabrvoni su na Zemlji već 10 godina i prerušeni u ljude čekaju dalje instrukcije sa svoje rodne planete. Viversi su jedini pravi ljudi koji sve to znaju. Međutim, običaji na Zemlji nisi isključivo samo za Zemljane. Problemi brakova i roditeljstva pronalaze put do svakoga, bili oni pravi ili lažni Zemljani. Vremenom će uvideti da svi mogu da se poistovete jedni sa drugima, ali i da nauče jedni od drugih.


The.Neighbors.2012.S01.HDTV.x264
HDTV | x264 | AAC | 150MB | 22 EPISODES

Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA

http://s.gullipics.com/image/t/f/u/jyuu58y-kkylpw-sy2s/TheNeighbors2012S01E14HDTVXviDAFGs.jpeg
The Neighbors (2012)