Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Will & Grace (1998–2006)

Autor (Pročitano 758 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Will & Grace (1998–2006)
« poslato: 15 Jun 2013, 16:17:07 »
 

Van mreže lumokolor

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 32
  • -Pohvaljen: 1190
  • Veteran
  • ********
  • 675
    Poruke
Will & Grace (1998–2006) [info]
[box title=TitleBox]

Vil (Eric McCormack) i Grejs (Debra Mesing) su živeli jedno preko puta drugog u domu Kolumbijskog univerziteta. Vrlo brzo su se povezali počeli da se zabavljaju. Vil onda priređuje žurku, na koju Džek (Šon Hejs) uleće kao "padobranac" i na kraju žurke optužuje Vila da ne priznaje svoju pravu seksualnu orijentaciju. Pošto je zaprosio Grejs (samo da bi odložio seks sa njom), Vil joj priznaje da je gej. Grejs ga izbacuje iz porodične kuće i oni ne razgovaraju čitavu godinu. Onda se slučajno sreću u prodavnici na Dan zahvalnosti. Posle toga oni postaju najbolji prijatelji.(Ovi događaji se prikazuju kao sećanja tokom kasnijih sezona).

U prvim epizodama Grejs je trebalo da se venča sa svojim dečkom Denijem. Pošto se Vil nije slagao sa tim, ona se ljutila i planirala da se potajno uda. Na putu za venčanje Grejs shvata da je Vil u pravu i ostavlja Denija. Pošto joj je trebao stan, useljava se kod Vila u njegov stan na Menhetnu u Njujorku. Njih dvoje provode dosta vremena sa svojim prijateljima Džekom Mekfarlandom i Karen Voker (Megan Mullally). Džek je feminizirani, gej, očajan glumac, koji tokom serije menja čitavu paletu poslova uključujući i krupijea, profesora glume, pomoćnog plesača za pevačice kao što su Dženifer Lopez i Dženet Džekson a na kraju je radio kao TV producent. Karen je alkoholičarka i multimilioner koja radi kao pomoćnik u Grejsinoj firmi. Taj posao je prihvatila da bi provodila malo vremena van kuće, gde je čekaju muž Sten i njegova deca Mejson i Olivija.

Serija prati Vilove i Grejsine pokušaje da uspostave ljubavne veze, bez ugrožavanja njihovog uzajamno-zavisnog odnosa i uzajamne emocionalne podrške.[/box]

 [download]Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALAPrevod