Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Black Mirror (2011– )

Autor (Pročitano 957 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Black Mirror (2011– )
« poslato: 11 Maj 2013, 22:00:37 »
 

Van mreže lumokolor

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 32
  • -Pohvaljen: 1223
  • Veteran
  • ********
  • 674
    Poruke
Black Mirror (2011– ) [info]
[box title=TitleBox]Britanska TV serija koja se bavi uticajem modernih tehnologija na život. Svaka epizoda je priča za sebe i jedino šta im je zajedničko je to da govore o tome kako živimo danas i gde bismo mogli živeti za 10ak minuta ako bi smo bili nespretni. Tvorci je opisuju kao hibrida The Twilight Zone i Tales of the Unexpected kroz koju se prvolači osećaj "tehno-paranoje". Serija je 2012. pobedila u kategoriji najbolji TV film/mini-serija na Međunarodnom EMI-ju.[/box]
Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA

Prevod