DODATNI SERVISI > Pc klinika

Tag editor

(1/1)

Tarpin:
Hay! Nekad sam koristio Winamp za uređivanje tagova mp3-ca.Pritisnuo neki ctrl + neznam šta i evo ti automatski ...Sve sam zaboravio.A sad trebam.Da li se tko sjeća kako to ide???

Odyssey:
Nekako je WinAmpov editor pregazen s vremenom..
Osobno sam presao na MediaMonkey.
Brze i lakse je editiranje podataka na pjesmama gdje s lakoćom se upace slike omota i tekst pjesama

Бодин:
https://shortcutworld.com/Winamp/win/Winamp-Media-Player_Shortcutshttps://shortcutkeys.net/winamp-shortcut-keys/

https://defkey.com/winamp-shortcuts

http://www.keyxl.com/aaa4afc/39/Winamp-player-software-keyboard-shortcuts.htm

http://allhotkeys.com/winamp_hotkeys.html

BingoZR™:
EZ CD Audio Converter, rešenje za sve radnje oko konvertovanja i editovanja.Koristim ga već duže vreme.
https://megasrbija.com/index.php?topic=16600.30

Drafer:

--- Citat: Tarpin  31 Oktobar 2019, 19:38:29 ---Hay! Nekad sam koristio Winamp za uređivanje tagova mp3-ca.Pritisnuo neki ctrl + neznam šta i evo ti automatski ...Sve sam zaboravio.A sad trebam.Da li se tko sjeća kako to ide???

--- Kraj citata ---

Možeš i preko AIMP playera kojim se sluša muzika da taguješ ali iako imam i AiMP Player preporučujem ti ovaj koji i ja sam koristim jer odlično i brzo i bez grešaka radi posao:
Ako te zanima samo da radiš uređenje tagova preporučujem ti besplatan program koji se zove  TagScanner, postoji i portable verzija.Na ovom linku imaš 4 verzije, dve su instalacije od 32 odnosno 64 bita, a ima još dve koje su portable isto od 32 ili 64 bita pa biraj
 nlnkOvde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A za editovanje muzičkih fajlova što je sasvim druga tema ja koristim odlični program Acoustica Premium Edition da ne valja ne bi koštao 200$, mada postoji i besplatna verzija ovog programa ali je uskraćena za specijalne efekte. Besplatnu verziju ću ostaviti ovde u linku, sa tom verzijom se mogu seći programi, konvertovati itd, a ona plaćena ima dodatne specijalne efekte na primer može se otkloniti pucketanje sa snimka gramofonske ploče, dodati eho, popraviti zvuk... mogu se dodati i razni pluginovi što zavisi šta vama treba da radite.Džabalesku verzija je ovde:
 nlnkOvde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samo za konvertovanje koristim besplatni program Pazera Free Audio Extractor takođe besplatnu verziju od 64 bita, link je dole pa birajte da li ćete portable ili instalaciju i od koliko bita:


 nlnkOvde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA


Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju