Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Wallenberg: A Hero's Story (1985) - Raritet

Autor (Pročitano 64 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Wallenberg: A Hero's Story (1985) - Raritet
« poslato: 20 Oktobar 2019, 16:55:30 »
 

Na mreži JozefK

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 1077
  • -Pohvaljen: 95
  • Član u razvoju
  • ****
  • 17
    Poruke


 [info]

Valenberg: Priča heroja (Wallenberg: A Hero's Story) je film televizijske produkcije NBC-a iz 1985. godine sa Ričardom Čemberlenom u glavnoj ulozi u kojoj tumači lik Raula Valenberga, švedskog diplomate koji je spasio hiljade mađarskih Jevreja od Holokausta. Film je osvojio 4 Emi nagrade, a nominovan je za još pet drugih. Interesantan detalj je taj da je film sniman na teritoriji bivše Jugoslavije, a u samom filmu se pojavljuju jugoslovenski glumci Relja Bašić, Vjenceslav Kapural i Vili Matula. DWNL


https://mega.nz/#!zGghGICS!-rDJdqz2scIqDx2ueB47Kpysv3M2smidHNxkP1UJNMk
https://mega.nz/#!3PoVAQaS!SAPiQVgHRSVlcouM34opodjOYKSFFeqrfG-PjHysuLA