Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


The Robe / La Tunica / Ogrtač (1953)

Autor (Pročitano 52 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

The Robe / La Tunica / Ogrtač (1953)
« poslato: 10 Oktobar 2019, 12:37:53 »
 

Na mreži ivan10

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 1669
  • -Pohvaljen: 5046
  • VIP
  • Veteran
  • *
  • 521
    Poruke
The Robe / La Tunica / Ogrtač (1953)

The Robe (1953).rar (1.59 GB)

Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALAPredstavlja adaptaciju istoimenog romana Lloyda C. Douglasa. Radnja se događa u Rimskom Carstvu nedugo nakon razapinjanja Isusa. Protagonist, čiji lik tumači Richard Burton, je rimski oficir i plemić koji sticajem okolnosti dobija Isusove odoru, a zbog čega će postati kršćanin i umrijeti mučeničkom smrću.

Prevod u rar file
Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA