Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Valdez Is Coming / Valdez dolazi (1971)

Autor (Pročitano 45 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Valdez Is Coming / Valdez dolazi (1971)
« poslato: 10 Oktobar 2019, 12:26:54 »
 

Na mreži ivan10

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 1669
  • -Pohvaljen: 5046
  • VIP
  • Veteran
  • *
  • 521
    Poruke
Valdez Is Coming / Valdez dolazi (1971)

Valdez Is Coming (1971).rar (694.33 MB)

Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALAValdez dolazi) je američko-španski vestern film snimljen 1971. godine u režiji Edwina Sherina. Predstavlja adaptaciju istoimenog romana Elmorea Leonarda. Naslovni protagonist, čiji lik tumači Burt Lancaster, je ostarjeli meksičko-američki šerif koji se zamjeri lokalnom moćniku (čiji lik tumači Jon Cypher) koji ga daje zarobiti, mučiti i ostaviti da umre u pustinji. Radnja prikazuje kako Valdez preživljava te počne koristiti vojnička iskustva kako bi se osvetio.

prevod u rar file
Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA