Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Tarzan the Ape Man (1932)

Autor (Pročitano 88 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tarzan the Ape Man (1932)
« poslato: 08 Oktobar 2019, 13:46:02 »
 

Na mreži ivan10

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 1669
  • -Pohvaljen: 5046
  • VIP
  • Veteran
  • *
  • 521
    Poruke
Tarzan the Ape Man (1932)

Tarzan.The.Ape.Man.1932.rar (686.44 MB)

Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALATarzan the Ape Man (čiji je naslov prevođen i kao Tarzan, čovjek majmun i kao Tarzan, kralj džungle) je američki igrani film snimljen 1932. u režiji W.S. Van Dykea. Radnja se temelji na Tarzan of the Apes, romanu Edgara Ricea Burroughsa, prvom iz serije knjiga o Tarzanu, a naslovnu ulogu tumači Johnny Weissmuller. Radnja opisuje kako ekspedicija koja u afričkoj džungli traži groblje slonova nabasa na Tarzana koji upoznaje lijepu Jane
Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA