Nalazite se trenutno ovde:


*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Arsène Lupin (2004)

Autor (Pročitano 73 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Arsène Lupin (2004)
« poslato: 08 Oktobar 2019, 12:19:30 »
 

Na mreži ivan10

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 1669
  • -Pohvaljen: 5046
  • VIP
  • Veteran
  • *
  • 521
    Poruke
Arsène Lupin (2004)

arsnelupin2004.rar (1.16 GB)


Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALAArsène Lupine poznati je lopov dragulja u Parizu koji krade od bogatih. On je ujedno i ženski muškarac, kreće se u visokim društvenim krugovima i radosno prska novce - vrsta suvoa, 007 tipa koji uspijeva biti simpatični antiheroj. Lupinove avanture bile su predmet raznih francuskih i američkih filmova, ovdje je Romain Duris gospodin kriminalac, a Kristin Scott Thomas ženska je fatala u svijetlom kaparu.

prevod rar file
Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA