DODATNI SERVISI > Pc klinika

rezanje audio cd

(1/1)

power999:
kako narezati audio cd da ga prepozna kucni dvd player
ashampoo koristim i pokazuje mi gresku

Бодин:
https://megasrbija.com/index.php?topic=17577
Probaj sa Nero burning Rome  meni uvek radi i navikao sam se na njega ne menjam ga od kad je izašao samo updejtujem.

BingoZR™:
Zar još neko koristi diskove?Ja sam to batalio pre par godina.Jedan od glavnih problema je najverovatnije neispravnost rezača.Današnji rezači rade svoj posao dok im traje garancija,posle toga počinju da brljave.Krenu da "biraju" koje diskove će da očitaju, pa punke rezanjeNe verujem da je problem u aplikaciji za rezanje.Naći ću na kompu Nero Lite verziju pa ću ti poslati na pp.Probaj sa tim,ako i tada dođe do greške pri rezanju,to je siguran znak da ti je rezač pri kraju.Tako će i taj plejer koji koristiš da počne da te zeza.Verovatno nije novije proizvodnje.Najbolje bi bilo kad bi imao kao dosta tih plejera,USB port,pa sa fleške da puštaš muziku,time bi uštedeo muke.

1mapstnod:

--- Citat: power999  06 Septembar 2019, 23:07:34 ---audio cd ... i pokazuje mi gresku
--- Kraj citata ---
Svaki audio cd (CD-DA) MORA da bude "zatvoren". Da li si ga "zatvorio"? Ako nisi, potraži u svom programu za snimanje "close a session" ili "finalise cd" ili ...
Pregledaj dokumentaciju za svoj program i vidi kako se naknadno može "zatvoriti" cd i tu opciju uključi/aktiviraj za svako sledeće snimanje audio cd-a.

Ako ne znaš da li je cd "zatvoren", u programu koji koristiš pogledaj informacije o tom cd-u i tu bi trebalo da se vidi da li cd finaliziran, tj. "zatvoren".

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju