Nalazite se trenutno ovde:

*
MS Tim



    D O B R O    D O S L I    ! ! !




* Pravila foruma

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Dire Straits

Autor (Pročitano 947 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dire Straits
« poslato: 24 Oktobar 2015, 21:48:20 »
 

Van mreže sofronije s

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 85
  • -Pohvaljen: 19778
  • VIP
  • Prijatelj foruma
  • *
  • 1797
    Poruke
Dire Straits Discography (320 Kbps)
http://i71.fastpic.ru/big/2015/0602/c8/87e433a8b93a7f01764cfae81c073dc8.jpg
Dire Straits

http://i69.fastpic.ru/big/2015/0602/65/c524ac1a4ea122a30bb67c54508a3f65.jpg
Dire Straits

1977 Demos Alternative
1977 Early Demos
1978 Dire Straits
1979 Communique
1980 Making Movies
1980 Demos 77-80
1982 Love Over Gold
1983 ExtendedancEPlay
1984 Alchemy
1985 Brothers In Arms
1988 Money For Nothing
1988 Live Project Rare (1979-1988)
1991 On Every Street
1992 Brothers in Mark 77-92
1992 On Every Demo (1990-1992)
1993 Encores
1993 On The Night
1995 Live At The BBC
1996 Rare Sessions I (1990-1995)
1996 Rare Sessions II (1977-1983)
1996 Rare Sessions III or IV (1978-1991)
1996 Rare Sessions V (1980-1996)
1998 Sultans Of Swing - The Very Best Of Dire Straits
2001 Calling Elvis (LP Single)
2005 Private Investigations
 [download]



Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA







Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA



« Poslednja izmena: 15 April 2018, 20:19:03 od strane sofronije s »
Све што не знаш питај Гоогле
 


Odg: Dire Straits
« Odgovor #1 poslato: 25 Oktobar 2015, 03:44:19 »
 

Van mreže OOOrion

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 637
  • -Pohvaljen: 3246
  • Aktivan član
  • ******
  • 247
    Poruke
NABACI TO ISTO ZA LAKŠE SKIDANJE!
UNAPRED HVALA!
 

Odg: Dire Straits
« Odgovor #2 poslato: 15 April 2018, 20:11:55 »
 

Van mreže sofronije s

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 85
  • -Pohvaljen: 19778
  • VIP
  • Prijatelj foruma
  • *
  • 1797
    Poruke


Artist_____: Dire Straits And Mark Knopfler.
Album______: The Best Of Dire Straits And Mark Knopfler SE.
Genre______: Classic : Rock : Pop : Soft Rock.
Duration___: 02h.16m.
Released___: November 7 2005.
mp3 320kbps
 tlst2



Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA



 [download]



Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA


Све што не знаш питај Гоогле