Nalazite se trenutno ovde:

*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE

OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE: NEMOJTE PRIJAVLJIVATI NEISPRAVNE UPTOBOX LINKOVE, HOSTER UPTOBOX VIŠE NIJE U FUNKCIJI.TAKOĐE, NEMOJTE NI POSTAVLJATI NEPOTREBNE KOMENTARE U VEZI NEISPRAVNIH LIKOVA U TEME KOJE IH SADRŽE I TIME SPAMOVATI FORUM.TRAŽIMO REŠENJE I DRUGI HOSTER ZA POSTAVLJANJE LINKOVA, MOLIMO ČLANOVE DA BUDU STRPLJIVI.OVO JE SITUACIJA ZA KOJU NE POSTOJI BRZO I LAKO REŠENJE, A GAŠENJEM UPTOBOX HOSTERA JE NANETA OGROMNA ŠTETA I NAŠEM FORUMU A I DRUGIMA KOJI SU KORISTILI TAJ HOSTER KAO PRIMARNI.ZA OBNOVU LINKOVA NAJBOLJE JE KONTAKTIRATI AUTORE TEME PREKO PP DA SE NE BI FORUM NEPOTREBNO ZATRPAVAO PRIJAVAMA.

* PRAVILA FORUMA - OBAVEZNO PROČITATI PRE POSTAVLJANJA TEMA

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE (#) tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.Za lakšu pretragu, koristite INDEX LISTE.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


◘◘◘◘ Programi za čitanje knjiga ◘◘◘◘

Autor (Pročitano 3478 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

◘◘◘◘ Programi za čitanje knjiga ◘◘◘◘
« poslato: 06 April 2018, 23:06:39 »
 

Van mreže Leka Srbin

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 80
  • -Pohvaljen: 54283
  • VIP
  • Prijatelj foruma
  • *
  • 1864
    Poruke
Pošto neki su neke knjige zapakovane u specijalnim formatima (cbr, cbz i sl.) potreban je program za njihovo otvaranje tj. čitanje.

Takve programe koji očitavaju cbr ili cbz fajlove možete potpuno besplatno da skinete klikom na dole navedene linkove:


Za PC kompjutere
za Androide:
za IPhone:
« Poslednja izmena: 23 Novembar 2019, 16:48:19 od strane Бодин »
Ko ovde nije poludeo, taj nije normalan...