MS Tim
D O B R O D O S L I ! ! !
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE: NEMOJTE PRIJAVLJIVATI NEISPRAVNE UPTOBOX LINKOVE, HOSTER UPTOBOX VIŠE NIJE U FUNKCIJI.TAKOĐE, NEMOJTE NI POSTAVLJATI NEPOTREBNE KOMENTARE U VEZI NEISPRAVNIH LIKOVA U TEME KOJE IH SADRŽE I TIME SPAMOVATI FORUM.TRAŽIMO REŠENJE I DRUGI HOSTER ZA POSTAVLJANJE LINKOVA, MOLIMO ČLANOVE DA BUDU STRPLJIVI.OVO JE SITUACIJA ZA KOJU NE POSTOJI BRZO I LAKO REŠENJE, A GAŠENJEM UPTOBOX HOSTERA JE NANETA OGROMNA ŠTETA I NAŠEM FORUMU A I DRUGIMA KOJI SU KORISTILI TAJ HOSTER KAO PRIMARNI.ZA OBNOVU LINKOVA NAJBOLJE JE KONTAKTIRATI AUTORE TEME PREKO PP DA SE NE BI FORUM NEPOTREBNO ZATRPAVAO PRIJAVAMA.
PRAVILA FORUMA - OBAVEZNO PROČITATI PRE POSTAVLJANJA TEMA
KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE (#) tagova.
Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.
DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.Za lakšu pretragu, koristite INDEX LISTE.
POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.
Autor
(Pročitano 1465 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
« Odgovor #1 poslato: 25 Mart 2023, 10:07:00 »
Zika Antic 1986 - Odvise Si Lepa

01 Zato sto sam bio dobar 02 Odvise si lepa 03 Ukrascu te 04 Ritam zivota 05 Ludujem za tobom 06 Vreca za spavanje 07 Kise jesenje 08 Zalim sto te nisam ozenio 09 Kad je ljubav umirala
MP3/320
Ovde je skriveni sadržaj !!! Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA
Ovde je skriveni sadržaj !!! Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA

Sačuvana
« Odgovor #2 poslato: 25 Mart 2023, 10:07:24 »
Zika Antic 1988 - Opasno Te Volim

01 Opasno te volim 02 Eto tako je 03 Ej zivote moj 04 A drugu nisam voleo 05 Izgubljeni sjaj 06 A ja zivim kako zivim 07 Bas si lepa kad se ljutis 08 Jesenji rastanci
MP3/320

Sačuvana
« Odgovor #3 poslato: 25 Mart 2023, 10:07:50 »
Zika Antic 1994 - Kad Ja Krenem

01 Samo sam tebe imao 02 Kad ja krenem 03 Nije kriva zena ta 04 Izmedju tebe i mene 05 Dva brata 06 Sta cu nocas u kafani 07 Pamticu te 08 Nema nema je
MP3/320

Sačuvana
« Odgovor #4 poslato: 25 Mart 2023, 10:08:18 »
Zika Antic 1997 - Zeleo Bih Da Sam Ja (Zlaja Band)

01 Zeleo bih da sam ja 02 Zene i kafana 03 E moj stari bivši druze 04 Ribarska pesma 05 Zar ne mogu pobeci od tebe 06 To samo mogu ja 07 Necu Zivot svoj da menjam 08 Vreca za spavanje
MP3/320

Sačuvana
« Odgovor #5 poslato: 25 Mart 2023, 10:09:02 »
Zika Antic 2018 - Lucky Sound Collection

01 Samo sam tebe imao 02 Dva brata 03 Kad ja krenem 04 Sta cu nocas u kafani 05 Necu Zivot svoj da menjam 06 E moj stari bivši druZe 07 Zeleo bih da sam ja 08 Nema nema je 09 Izmedu tebe i mene 10 Nije kriva žena ta 11 Pamticu te 12 Zene i kafana 13 Zar ne mogu pobeci od tebe 14 Vreca za spavanje 15 Ribarska pesma 16 To samo mogu ja
MP3/320

Sačuvana
|