Nalazite se trenutno ovde:

*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* PRAVILA FORUMA - OBAVEZNO PROČITATI PRE POSTAVLJANJA TEMA

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE (#) tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.Za lakšu pretragu, koristite INDEX LISTE.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Lonesome Dove (1989)

Autor (Pročitano 99 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Lonesome Dove (1989)
« poslato: 20 Maj 2023, 13:32:38 »
 

Van mreže mihro

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 595
  • -Pohvaljen: 36765
  • Moderator foruma
  • Prijatelj foruma
  • *
  • 2191
    Poruke
Lonesome Dove (1989)

IMDb

https://i.postimg.cc/xdWrh8QH/lonesome-dove-1989.jpg
Lonesome Dove (1989)


Gas (Gas (Robert Dival) i Vudrou (Tommy Lee Jones), bivši teksaški rendžeri, su partneri i prijatelji koji su uvek delili sve teškoće i opasnosti. Nezadovoljan činjenicom da su uzbudljivi dani za njim, Vudrou je sve nemirniji, dok Gas provodi dane u salunu kod izvesne Lorene (Diane Lane). Nekoliko godina kasnije, u gradić dolazi njihov nekadašnji prijatelj, koji je takođe bivši rendžer, Džejk Spun (Robert Urich), koji počinje da ih muči uzbudljivim pričama o svojim navodnim pustolovinama. On će ih nagovoriti da svi zajedno krenu put Montane čija bogata prostranstva očekuju rančere i stočare. Ali, Džejkov pravi razlog ipak nije avantura...

https://i.postimg.cc/156KrzC2/Lonesome-Dove-1989-PART-1-m720p-Blu-Rayrip-x264-AAC-WHISPER-mkv.jpg
Lonesome Dove (1989)


 [download]

Usklađen prevod u rar arhivi

Epizode 01-04
Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA