Nalazite se trenutno ovde:

*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* PRAVILA FORUMA - OBAVEZNO PROČITATI PRE POSTAVLJANJA TEMA

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE (#) tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.Za lakšu pretragu, koristite INDEX LISTE.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Doctor Zhivago (2002)

Autor (Pročitano 116 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Doctor Zhivago (2002)
« poslato: 10 Maj 2023, 15:50:03 »
 

Na mreži mihro

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 595
  • -Pohvaljen: 36766
  • Moderator foruma
  • Prijatelj foruma
  • *
  • 2192
    Poruke
Doctor Zhivago (2002)

IMDb

https://i.imgur.com/11Avg5L.jpg
Doctor Zhivago (2002)


Mini serija u 3 nastavka rađena po istoimenom književnom klasiku Borisa Pasternaka. Juri odrasta u bogatoj moskovskoj porodici krajem 19. veka, postaje lekar, ali i poznati pesnik. Ženi se Tonjom, lepom, otmenom ženom širokog srca, ali mu već tada pažnju skreće Lara, svojeglava i neobična devojka. Tokom Prvog svetskog rata, Juri i Lara se sreću u vojnoj bolnici, gde on radi kao lekar, a ona kao medicinska sestra, i zaljubljuju se. I uprkos svemu što ih okružuje; Jurijevoj Tonji, Paši, Larinom mužu, događajima u zemlji, njihova ljubav će opstajati. Rastanci i ponovni susreti smjenjivaće se sve dok Oktobarska revolucija konačno ne odredi njihove živote.

https://i.imgur.com/9IesCLk.jpg
Doctor Zhivago (2002)


 [download]

Usklađen prevod u rar arhivi

Epizode 01-03
Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA