MS Tim
D O B R O D O S L I ! ! !
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE: NEMOJTE PRIJAVLJIVATI NEISPRAVNE UPTOBOX LINKOVE, HOSTER UPTOBOX VIŠE NIJE U FUNKCIJI.TAKOĐE, NEMOJTE NI POSTAVLJATI NEPOTREBNE KOMENTARE U VEZI NEISPRAVNIH LIKOVA U TEME KOJE IH SADRŽE I TIME SPAMOVATI FORUM.TRAŽIMO REŠENJE I DRUGI HOSTER ZA POSTAVLJANJE LINKOVA, MOLIMO ČLANOVE DA BUDU STRPLJIVI.OVO JE SITUACIJA ZA KOJU NE POSTOJI BRZO I LAKO REŠENJE, A GAŠENJEM UPTOBOX HOSTERA JE NANETA OGROMNA ŠTETA I NAŠEM FORUMU A I DRUGIMA KOJI SU KORISTILI TAJ HOSTER KAO PRIMARNI.ZA OBNOVU LINKOVA NAJBOLJE JE KONTAKTIRATI AUTORE TEME PREKO PP DA SE NE BI FORUM NEPOTREBNO ZATRPAVAO PRIJAVAMA.
PRAVILA FORUMA - OBAVEZNO PROČITATI PRE POSTAVLJANJA TEMA
KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE (#) tagova.
Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.
DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.Za lakšu pretragu, koristite INDEX LISTE.
POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.
Autor
(Pročitano 390 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
« Odgovor #1 poslato: 10 Maj 2023, 05:42:20 »
Grupa Dar Mar 1988 - Klackalica

01. Ako, ako 02. Reci mi Vava 03. Igra sudbine 04. Volim te 05. Dar - Marinka 06. Klackalica 07. Momci sa Drine 08. Putuj srecno, brate moj 09. Ko pogresi od nas dvoje 10. Kisa lije
mp3/320
Ovde je skriveni sadržaj !!! Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA
Ovde je skriveni sadržaj !!! Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA

Sačuvana
« Odgovor #2 poslato: 10 Maj 2023, 05:43:02 »
Grupa Dar Mar 1994 - Selo Moje Maleno

01. Selo Moje Maleno 02. Prava Gara 03. Pijem Pivo 04. Dzip 05. Dar Mar Zemljotres 06. Ja Neznam Vise 07. Rodna Gruda 08. Mogu Da Me Tuze 09. Kad Popijem 10. Neka Te Neka
mp3/320

Sačuvana
« Odgovor #3 poslato: 10 Maj 2023, 05:43:41 »
Grupa Dar Mar 1996 - Dar Mar

01. Dar Mar 02. Ljudi Moji 03. Crni Petak 04. Veljino Kolo 05. Sto Me Gledas Kad Mi Ne Das 06. Krca Krca 07. Odi Dedi 08. Moravac
mp3/320

Sačuvana
« Odgovor #4 poslato: 10 Maj 2023, 05:44:21 »
Grupa Dar Mar 1997 - Daleko Si Rodni Kraju

01. Daleko si rodni kraju 02. Stala su mi kola, nestalo benzina 03. Nisam biro ljubio, sam redom 04. Rodjen za svalera 05. Obrao sam zelen bostan 06. Otisla draga 07. Napijmo se veceras 08. Nema nista bez seljaka 09. Volim piti 10. Verna mi budi
mp3/320

Sačuvana
« Odgovor #5 poslato: 10 Maj 2023, 05:45:02 »
Grupa Dar Mar 1998 - Vruca Koka

01. Vruca Koka 02. Pijanska Zavrzlama 03. Bekrijska Carlama 04. Kazan I Kazandjija 05. Svaca Faca 06. Sve Ti Je Prece Od Mene 07. Zagrli Me 08. Decko Moj 09. Kauboj 10. Cobanska Pesma
mp3/320

Sačuvana
« Odgovor #6 poslato: 10 Maj 2023, 05:45:40 »
Grupa Dar Mar - Ostalo

01. Boli Me 02. Daj Mi Vina
mp3/320

Sačuvana
|