MS Tim
D O B R O D O S L I ! ! !
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE: NEMOJTE PRIJAVLJIVATI NEISPRAVNE UPTOBOX LINKOVE, HOSTER UPTOBOX VIŠE NIJE U FUNKCIJI.TAKOĐE, NEMOJTE NI POSTAVLJATI NEPOTREBNE KOMENTARE U VEZI NEISPRAVNIH LIKOVA U TEME KOJE IH SADRŽE I TIME SPAMOVATI FORUM.TRAŽIMO REŠENJE I DRUGI HOSTER ZA POSTAVLJANJE LINKOVA, MOLIMO ČLANOVE DA BUDU STRPLJIVI.OVO JE SITUACIJA ZA KOJU NE POSTOJI BRZO I LAKO REŠENJE, A GAŠENJEM UPTOBOX HOSTERA JE NANETA OGROMNA ŠTETA I NAŠEM FORUMU A I DRUGIMA KOJI SU KORISTILI TAJ HOSTER KAO PRIMARNI.ZA OBNOVU LINKOVA NAJBOLJE JE KONTAKTIRATI AUTORE TEME PREKO PP DA SE NE BI FORUM NEPOTREBNO ZATRPAVAO PRIJAVAMA.
PRAVILA FORUMA - OBAVEZNO PROČITATI PRE POSTAVLJANJA TEMA
KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE (#) tagova.
Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.
DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.Za lakšu pretragu, koristite INDEX LISTE.
POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.
Dragana Tica & Ljute Papricice
Autor
(Pročitano 353 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
« Odgovor #1 poslato: 10 April 2023, 06:55:43 »
Dragana Tica 1986 - Svirajte Mi Tuzne Pesme (Ansambl Ljute Papricice)

01. Nesrecna zena 02. Skini, Fato, salvare 03. Uvelo lisce 04. Sto je mnogo, mnogo je 05. Svirajte mi tuzne pesme 06. Tesko je cekati tebe 07. Ostani jos malo 08. Zakuni se, mangupe
mp3/320
Ovde je skriveni sadržaj !!! Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA
Ovde je skriveni sadržaj !!! Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA

Sačuvana
« Odgovor #2 poslato: 10 April 2023, 06:56:19 »
Dragana Tica 1987 - Samo Merak Nama Dajte (Ansambl Ljute Papricice)

01. Samo merak nama dajte 02. Hej, ljubavi moja neverna 03. Sta sam ti kriva ja 04. Ostavi me na miru da zivim 05. Verovah ja tebi 06. Bol u srcu, pakao u dusi 07. Trebas mi 08. Opa, opa 09. Pusti me da odem 10. Basal, basal romalen
mp3/320
« Poslednja izmena: 11 April 2023, 10:06:30 od strane dragan84 »

Sačuvana
« Odgovor #3 poslato: 10 April 2023, 06:56:46 »
Dragana Tica 1990 - Ja Ne Trazim

01. Ja te trazim 02. Ponoru moj 03. Rame za plakanje 04. Zasto 05. Tebe hocu 06. Idem na dalek put 07. Tuzne su godine 08. Idem u zivot sa drugim covekom 09. Lagao si, lagao 10. Ne ludujte, momci
mp3/320

Sačuvana
« Odgovor #4 poslato: 10 April 2023, 06:57:16 »
Dragana Tica 1992 - Jedan Jedini

01. Jedan jedini 02. Ne bi bilo suza 03. I ova noc je prevara 04. Ranjeno je srce 05. Ozenjen 06. Sve sam ti dala 07. Drugaciji od svih 08. Kao mlado vino
mp3/320

Sačuvana
« Odgovor #5 poslato: 10 April 2023, 06:58:06 »
Dragana Tica 1996 - Imao Pa Nemao

01. Imao pa nemao 02. U meni vatru budis 03. Ljubavna milostinja 04. Sviraj, cigo 05. Plava ciganka 06. Adresar 07. Da li si se ikada zapitao 08. Danas ja, sutra ko zna
mp3/320

Sačuvana
« Odgovor #6 poslato: 10 April 2023, 06:58:36 »
Dragana Tica 2020 - The Best Of

01. Plava ciganka 02. Jedan jedini 03. Imao pa nemao 04. U meni vatru budis 05. Adresar 06. Ljubavna milostinja 07. Kao mlado vino 08. Ozenjen 09. Ranjeno je srce 10. Danas ja,sutra ko zna 11. Sviraj cigo 12. Drugaciji od svih 13. Sve sam ti dala 14. I ova noc je prevara 15. Nebi bilo suza 16. Dali si se ikada zapitao
mp3/320

Sačuvana
« Odgovor #7 poslato: 10 April 2023, 06:59:10 »
Dragana Tica 2021 - The Best Of Dragana I Ljute Papricice

01. Svirajte mi tuzne pesme 02. Samo merak nama dajte 03. Basal,basal romalen 04. Bol u srcu pakao u dusi 05. Hej ljubavi moja neverna 06. Nesrecna zena 07. Ostani jos malo 08. Skini Fato salvare 09. Sta sam ti kriva ja 10. Uvelo lisce 11. Verovah ja tebi 12. Zakuni se mangupe 13. Ja ne trazim 14. Ponoru moj 15. Rame za plakanje 16. Srecne ti slave Srbine 17. Tebe hocu
mp3/320

Sačuvana
« Odgovor #8 poslato: 10 April 2023, 06:59:38 »
Dragana Tica - Ostalo

01. Dali si se ikada zapitao 02. Ja ne trazim 03. Nesrecna zena 04. Ponoru moj 05. Ranjeno je srce 06. Srecne ti slave Srbine
mp3/320

Sačuvana
|