Nalazite se trenutno ovde:

*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE

OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE: NEMOJTE PRIJAVLJIVATI NEISPRAVNE UPTOBOX LINKOVE, HOSTER UPTOBOX VIŠE NIJE U FUNKCIJI.TAKOĐE, NEMOJTE NI POSTAVLJATI NEPOTREBNE KOMENTARE U VEZI NEISPRAVNIH LIKOVA U TEME KOJE IH SADRŽE I TIME SPAMOVATI FORUM.TRAŽIMO REŠENJE I DRUGI HOSTER ZA POSTAVLJANJE LINKOVA, MOLIMO ČLANOVE DA BUDU STRPLJIVI.OVO JE SITUACIJA ZA KOJU NE POSTOJI BRZO I LAKO REŠENJE, A GAŠENJEM UPTOBOX HOSTERA JE NANETA OGROMNA ŠTETA I NAŠEM FORUMU A I DRUGIMA KOJI SU KORISTILI TAJ HOSTER KAO PRIMARNI.ZA OBNOVU LINKOVA NAJBOLJE JE KONTAKTIRATI AUTORE TEME PREKO PP DA SE NE BI FORUM NEPOTREBNO ZATRPAVAO PRIJAVAMA.

* PRAVILA FORUMA - OBAVEZNO PROČITATI PRE POSTAVLJANJA TEMA

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE (#) tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.Za lakšu pretragu, koristite INDEX LISTE.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


The Mob Doctor (2012)

Autor (Pročitano 1087 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

The Mob Doctor (2012)
« poslato: 03 Decembar 2012, 22:25:42 »
 

Van mreže Nenad__

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 7
  • -Pohvaljen: 79
  • Član u razvoju
  • ****
  • 98
    Poruke
The Mob Doctor (2012)

https://dyncdn.me/static/20/tvdb/21144_banner_optimized.jpg
The Mob Doctor (2012)


IMDb: https://www.imdb.com/title/tt2215717/


When Franco tells master thief Russell King (guest star Michael Madsen), who is in Chicago for a big heist, to show up at Roosevelt Medical and request Dr. Devlin’s treatment for a flare-up of back pain, it’s discovered that he needs immediate surgery. Meanwhile, Constantine becomes suspicious when he learns that Russell has resurfaced on his turf. An intense race against time for Grace, Constantine and Russell unfolds as the lucrative crime looms and lives are on the line.

« Poslednja izmena: 14 Januar 2020, 17:33:26 od strane sekula30™, Reason: Uredjen naslov »