Nalazite se trenutno ovde:

*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE

OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE: NEMOJTE PRIJAVLJIVATI NEISPRAVNE UPTOBOX LINKOVE, HOSTER UPTOBOX VIŠE NIJE U FUNKCIJI.TAKOĐE, NEMOJTE NI POSTAVLJATI NEPOTREBNE KOMENTARE U VEZI NEISPRAVNIH LIKOVA U TEME KOJE IH SADRŽE I TIME SPAMOVATI FORUM.TRAŽIMO REŠENJE I DRUGI HOSTER ZA POSTAVLJANJE LINKOVA, MOLIMO ČLANOVE DA BUDU STRPLJIVI.OVO JE SITUACIJA ZA KOJU NE POSTOJI BRZO I LAKO REŠENJE, A GAŠENJEM UPTOBOX HOSTERA JE NANETA OGROMNA ŠTETA I NAŠEM FORUMU A I DRUGIMA KOJI SU KORISTILI TAJ HOSTER KAO PRIMARNI.ZA OBNOVU LINKOVA NAJBOLJE JE KONTAKTIRATI AUTORE TEME PREKO PP DA SE NE BI FORUM NEPOTREBNO ZATRPAVAO PRIJAVAMA.

>>> Biblioteke MegaSrbija - Obavezno procitati <<<

Autor (Pročitano 5707 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

>>> Biblioteke MegaSrbija - Obavezno procitati <<<
« poslato: 03 Februar 2016, 13:03:54 »
 

Na mreži Agata

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 10892
  • -Pohvaljen: 405956
  • Root Admin
  • Prijatelj foruma
  • *
  • 16778
    Poruke
>>> Biblioteke MegaSrbija - Obavezno pročitati <<<Poštovani članovi foruma, gosti i ostali forumaši,

ovaj deo biblioteke je posvećen knjigama čija je tematika Raznovrsna od beletristike, klasicne knjizevnosti do strucne literature kako domać i okolnih zemalja, tako i stranih zemalja.
Ovde se možete naći od enciklopedijskih knjiga, retkih udžbenika iz istorije do knjiga koje se bave istorijskom  i političkom analizom današnjice, pa do kiosk izdanja ljubavnih romana i stripova.
Sve knjige koje se nalaze na forumu su "pokupljene" sa drugih sajtova koji se bave knjigama, mi linkujemo putanje ka serverima na koje su one skladištene, što znači da mi samo "šerujemo" pomenute, kako bi članovi i ovog foruma pronašli nešto za sebe.
Molimo vas da po završetku čitanja knjige fajl obrišete, i naravno željenu knjigu kupite.
I, ako smatrate da ovde pripada neka knjiga slobodno, ako želite doprinesite,i vi tom nekom knjigom, obogaćivanju ovo dela foruma MegaSrbija

Uživajte u ovom delu foruma i čitanju knjiga.

Sve najbolje žele vam
urednici Biblioteke


« Poslednja izmena: 31 Jul 2019, 19:19:14 od strane Agata »
  Biblioteka foruma MegaSrbija