Nalazite se trenutno ovde:

*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE

OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE: NEMOJTE PRIJAVLJIVATI NEISPRAVNE UPTOBOX LINKOVE, HOSTER UPTOBOX VIŠE NIJE U FUNKCIJI.TAKOĐE, NEMOJTE NI POSTAVLJATI NEPOTREBNE KOMENTARE U VEZI NEISPRAVNIH LIKOVA U TEME KOJE IH SADRŽE I TIME SPAMOVATI FORUM.TRAŽIMO REŠENJE I DRUGI HOSTER ZA POSTAVLJANJE LINKOVA, MOLIMO ČLANOVE DA BUDU STRPLJIVI.OVO JE SITUACIJA ZA KOJU NE POSTOJI BRZO I LAKO REŠENJE, A GAŠENJEM UPTOBOX HOSTERA JE NANETA OGROMNA ŠTETA I NAŠEM FORUMU A I DRUGIMA KOJI SU KORISTILI TAJ HOSTER KAO PRIMARNI.ZA OBNOVU LINKOVA NAJBOLJE JE KONTAKTIRATI AUTORE TEME PREKO PP DA SE NE BI FORUM NEPOTREBNO ZATRPAVAO PRIJAVAMA.

* PRAVILA FORUMA - OBAVEZNO PROČITATI PRE POSTAVLJANJA TEMA

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE (#) tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.Za lakšu pretragu, koristite INDEX LISTE.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Pravila za muzicki deo

Autor (Pročitano 2080 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pravila za muzicki deo
« poslato: 01 Septembar 2013, 16:50:50 »
 

Van mreže pparadiso™

  • ..:: drummer ::..
  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 949
  • -Pohvaljen: 20346
  • Prijatelj foruma
  • *********
  • 3239
    Poruke
  • ..:: drummer ::..
1. Svaki post treba imati omotnicu ( cover )
2. Upisati kvalitet zvucnog zapisa ( APE, CUE, FLAC, MP3 - 128-320 )
3. Zabranjeno je u naslovu teme stavljati ime albuma ili godinu izdanja. Svaki izvodjac ili grupa ima svoju temu i u naslovu ide samo naziv izvodjaca ili grupe! npr: Izvodjac - "Pink Floyd" i sve od te grupe ide u tu temu.
4. Zabranjeno dupliranje postova. Koristite pretragu da biste videli postoji li tema koju zelite da otvorite.
5. Ako zelite potraziti album uradite to na predvidjenom mestu za potraznju.
6. Prilikom postavljanja, izbegavati u naslovima tema slova sa znakovima (č, ć, đ, š, ž) i VA ( Razni izvodjaci ) radi lakseg editovanja i pretrage.
7. Pozeljno je komentare pisati na nasem jeziku.
« Poslednja izmena: 09 Februar 2014, 14:10:25 od strane pparadiso™ »
Nikad ne raspravljaj sa budalom. Prvo ce te spustiti na svoj nivo, a onda dobiti na iskustvo!
referral link:
http://www.filefactory.com/refer/VD9u162EnOJdOva6_OAvvg~~