Nalazite se trenutno ovde:

*
MS Tim

D O B R O D O S L I    ! ! !

OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE

OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE: NEMOJTE PRIJAVLJIVATI NEISPRAVNE UPTOBOX LINKOVE, HOSTER UPTOBOX VIŠE NIJE U FUNKCIJI.TAKOĐE, NEMOJTE NI POSTAVLJATI NEPOTREBNE KOMENTARE U VEZI NEISPRAVNIH LIKOVA U TEME KOJE IH SADRŽE I TIME SPAMOVATI FORUM.TRAŽIMO REŠENJE I DRUGI HOSTER ZA POSTAVLJANJE LINKOVA, MOLIMO ČLANOVE DA BUDU STRPLJIVI.OVO JE SITUACIJA ZA KOJU NE POSTOJI BRZO I LAKO REŠENJE, A GAŠENJEM UPTOBOX HOSTERA JE NANETA OGROMNA ŠTETA I NAŠEM FORUMU A I DRUGIMA KOJI SU KORISTILI TAJ HOSTER KAO PRIMARNI.ZA OBNOVU LINKOVA NAJBOLJE JE KONTAKTIRATI AUTORE TEME PREKO PP DA SE NE BI FORUM NEPOTREBNO ZATRPAVAO PRIJAVAMA.

* PRAVILA FORUMA - OBAVEZNO PROČITATI PRE POSTAVLJANJA TEMA

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE (#) tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.Za lakšu pretragu, koristite INDEX LISTE.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.

Datum na slici da li je moguce?

Autor (Pročitano 469 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Datum na slici da li je moguce?
« poslato: 16 Februar 2021, 09:10:35 »

Van mreže samsungs4

• Zahvalnice
  • -Zahvalio: 319
  • -Pohvaljen: 4
  • Nov član
  • **
  • 9
Kao sto naslov teme kaze, da li je moguce da prilikom slikanja sa mobilnim odmah bude zabelezen i datum, recimo kao na foto aparatu.Ima li neka aplikacija, recimo?

Odg: Datum na slici da li je moguce?
« Odgovor #1 poslato: 16 Februar 2021, 09:25:51 »

Van mreže BingoZR™

• Nisam ginekolog ali mogu da pogledam...
  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 988
  • -Pohvaljen: 68622
  • Root Admin
  • Prijatelj foruma
  • *
  • 7122
    • MegaSrbija
Proveri ima li te opcije u podešavanjima za fotografije.Na mom telefonu postoji opcija "Dodaj oznaku vremena na fotografijama".
« Poslednja izmena: 16 Februar 2021, 09:32:56 od strane BingoZR™ »
Svi moji fajlovi su arhivirani sa WinRAR 5.71, za raspakivanje preporučujem da koristite tu verziju-https://megasrbija.com/index.php?topic=342.30
NAPOMENA!!!Pošto je Uptobox pukao, svoje linkove ću menjati isključivo po prijavi preko privatne poruke.

« Odgovor #2 poslato: 16 Februar 2021, 09:37:42 »

Van mreže samsungs4

• Zahvalnice
  • -Zahvalio: 319
  • -Pohvaljen: 4
  • Nov član
  • **
  • 9
Samsung s8 je u pitanju, u podesavanjima kamere ima samo ''oznake lokacije'' a ja ne bih da belezim lokaciju nego samo datum.Nista bitno ali slikam dosta pa onda rucno ukucavam datume posle.

« Odgovor #3 poslato: 16 Februar 2021, 09:42:20 »

Van mreže BingoZR™

• Nisam ginekolog ali mogu da pogledam...
  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 988
  • -Pohvaljen: 68622
  • Root Admin
  • Prijatelj foruma
  • *
  • 7122
    • MegaSrbija
Ne znam za Samsung konkretno, ali tu opciju sam imao još onomad na starom SE K800i, a imam i sad na Redmi 9C.Pročešljaj malo po svim mogućim podešavanjima, možda ima te opcije negde...
EDIT:Evo našao sam informaciju na netu za S7, korisnik piše da na tom modelu nema te opcije i da koristi aplikaciju "Timestamp Camera" koja je besplatna i može se skinuti sa Google Play-a.Probaj sa tom aplikacijom.

Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA

« Poslednja izmena: 16 Februar 2021, 09:53:50 od strane BingoZR™ »
Svi moji fajlovi su arhivirani sa WinRAR 5.71, za raspakivanje preporučujem da koristite tu verziju-https://megasrbija.com/index.php?topic=342.30
NAPOMENA!!!Pošto je Uptobox pukao, svoje linkove ću menjati isključivo po prijavi preko privatne poruke.