MS Tim
D O B R O D O S L I ! ! !
PRAVILA FORUMA - OBAVEZNO PROČITATI PRE POSTAVLJANJA TEMA
KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE (#) tagova.
Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.
DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.Za lakšu pretragu, koristite INDEX LISTE.
POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.
Autor
(Pročitano 151 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
« Odgovor #1 poslato: 01 Februar 2023, 15:33:39 »
Ljubo Keselj 1980 - Na Mladjima Svijet Ostaje

01. Svud se dicim sto na baba licim 02. Sirotani 03. Zena prijatelja mog 04. Kako da te sutra zovem 05. Dusa jedne zene 06. Zeno, ptico lutalico 07. Necemo pitat za proslost nasu 08. Ti si sreca, ti si tuga 09. Jedina je ona bila 10. Romaluska
mp3/320
Ovde je skriveni sadržaj !!! Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA
Ovde je skriveni sadržaj !!! Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA

Sačuvana
« Odgovor #2 poslato: 01 Februar 2023, 15:34:08 »
Ljubo Keselj 1981 - Pomozimo Jedno Drugom

01. Imam druga lepsi je od mene 02. Moj zivote 03. Vodenica sitno mlela (Zorica Brunclik) 04. Bolji sam od njega 05. Boskovo kolo 06. Pomozimo jedno drugom 07. Kraj babove stare kuce 08. Voleo sam jednu zenu 09. Prva ljubav 10. Nanino kolo
mp3/320

Sačuvana
« Odgovor #3 poslato: 01 Februar 2023, 15:34:38 »
Ljubo Keselj 1982 - Srecno, Stari Druze

01. Budi vesnik mog proljeca 02. Srecno, stari druze (duet Zorica Brunclik) 03. Nisi, sejo, list bez gore 04. Cerka starog obucara 05. Necu tvoje kajanje 06. Mala moja, moje luce 07. Budi vatra i budi oluja 08. Jelo, najlepse je selo
mp3/320

Sačuvana
« Odgovor #4 poslato: 01 Februar 2023, 15:35:09 »
Ljubo Keselj 1980 - Kompozicije Ljube Keselja

01. Zeno, ptico lutalico - Ljubo Keselj 02. Kraj mene je covek koga volim - Zivkica Miletic 03. Voli me danas vise nego juce - Mitar Miric 04. Ne ostavljaj suze na mom pragu - Mitar Miric 05. Ja vragolan i moj deda - Ljubo Keselj 06. Ti si moj zivot, ja sam tvoj san - Zorica Grba 07. Ja sam covek sto ne voli vise - Muharem Vuckovic 08. Dodji meni moja vilo - Muharem Vuckovic
mp3/320

Sačuvana
« Odgovor #5 poslato: 01 Februar 2023, 15:37:08 »
Ljubo Keselj 1982 - Da Li Si I Sada Jos Onako Lep (Zorica Brunclik)

01. Da li si i sada jos onako lep 02. Tri noci ljubavi 03. Devojacka pesma 04. Dva srca da imas 05. Svud se dicim sto na baba licim 06. Zena prijatelja mog - Ljubo Keselj 07. Kako da te sutra zovem - Ljubo Keselj 08. Zeno, ptico lutalico - Ljubo Keselj
mp3/320

Sačuvana
« Odgovor #6 poslato: 01 Februar 2023, 15:37:48 »
Ljubo Keselj 1982 - Ja Vragolan

01. Ja Vragolan, I Moj Deda 02. Varosanko, Devojcice 03. Dusa Jedne Zene 04. Kako Da Te Sutra Zovem 05. Sirotani 06. Zeno, Ptico Lutalico 07. Jedina Je Ona Bila 08. Romaluska
mp3/320

Sačuvana
« Odgovor #7 poslato: 01 Februar 2023, 15:38:12 »
Ljubo Keselj 1987 - Cuvaj Moje Ime

01. Oci moje, zeljo moja 02. Seti me se nevernice 03. Cuvaj moje ime 04. Ko ce da me voli 05. Izdrzacu 06. Mnogo sam ti bolan, majko 07. Volim te 08. Sedam dana ja ne spavam
mp3/320

Sačuvana
« Odgovor #8 poslato: 01 Februar 2023, 15:38:40 »
Ljubo Keselj 1989 - Mogu S Tobom Sve

01. Sladak li si o, zivote 02. Pijem sto me dusa boli 03. Mogu s tobom sve 04. Lazu li te da smo srecni 05. To mog druga dusa boli 06. Glava luda pravi cuda 07. Sanjam li to mozda, ljudi 08. Vencanje je sutra nase (feat. Sena Ordagic)
mp3/320

Sačuvana
« Odgovor #9 poslato: 01 Februar 2023, 15:39:13 »
Ljubo Keselj 2003 - Ja Vragolan I Moj Deda

01. Zena prijatelja mog 02. Kako da te sutra zovem 03. Sirotani 04. Zeno,ptico lutalico 05. Necemo pitat za proslost nasu 06. Ti si sreca,ti si tuga 07. Jedina je ona bila 08. Dusa jedne zene 09. Romaluska 10. Varosanko devojcice 11. Oci moje,zeljo moja 12. Izdrzacu 13. Mnogo sam ti bolan majko 14. Sedam dana ja ne spavam 15. Svud se dicim sto na baba licim 16. Ja vragolan i moj deda
mp3/320

Sačuvana
|