Nalazite se trenutno ovde:

*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
* PRAVILA FORUMA - OBAVEZNO PROČITATI PRE POSTAVLJANJA TEMA

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE (#) tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.Za lakšu pretragu, koristite INDEX LISTE.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Trag u beskraju - sjećanje na Olivera, prijenos iz Vela Luke 2022.

Autor (Pročitano 110 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

 

Van mreže djukahr

  • Zahvalnice
  • -Zahvalio: 516
  • -Pohvaljen: 8802
  • VIP
  • Aktivan član
  • *
  • 310
    Poruke


Sto dvadeset minuta mediteranske simfonije u Veloj Luci u čast i sjećanje na nikad prežaljenog, velikog Olivera! Pratite prijenos "Traga u beskraju", velikog koncerta posvećenog Oliveru Dragojeviću! Najljepše pjesme, najveći hitovi u interpretaciji sjajnih glazbenika i poznatih pjevača s rive će se razlijegati Oliverovom Velom Lukom. Uz Zoricu Kondžu, Tedija Spalata, Petra Grašu, Doris Dragović, Petra Dragojevića nastupit će cijeli niz mladih pjevača - među ostalima Dino Jelusić, Matija Cvek, Jure Brkljača, Filip Rudan te simfonijski orkestar pomno sastavljen od najboljih mladih glazbenika.
"Ti si moj san", "Ako izgubim tebe", "Nedostaješ mi ti", "Dobar dan"... samo su neke od predivnih pjesama, koje ćemo čuti. Ovu mediteransku simfoniju za Olivera glazbeno je osmislio Ante Gelo, a orkestrom će ravnati Alan Bjelinski.

https://abload.de/img/trag-u-beskraju---sjemlj2o.jpg
Trag u beskraju - sjećanje na Olivera, prijenos iz Vela Luke 2022.

Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA