Nalazite se trenutno ovde:

*
MS Tim    D O B R O D O S L I    ! ! !
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE

OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE: NEMOJTE PRIJAVLJIVATI NEISPRAVNE UPTOBOX LINKOVE, HOSTER UPTOBOX VIŠE NIJE U FUNKCIJI.TAKOĐE, NEMOJTE NI POSTAVLJATI NEPOTREBNE KOMENTARE U VEZI NEISPRAVNIH LIKOVA U TEME KOJE IH SADRŽE I TIME SPAMOVATI FORUM.TRAŽIMO REŠENJE I DRUGI HOSTER ZA POSTAVLJANJE LINKOVA, MOLIMO ČLANOVE DA BUDU STRPLJIVI.OVO JE SITUACIJA ZA KOJU NE POSTOJI BRZO I LAKO REŠENJE, A GAŠENJEM UPTOBOX HOSTERA JE NANETA OGROMNA ŠTETA I NAŠEM FORUMU A I DRUGIMA KOJI SU KORISTILI TAJ HOSTER KAO PRIMARNI.ZA OBNOVU LINKOVA NAJBOLJE JE KONTAKTIRATI AUTORE TEME PREKO PP DA SE NE BI FORUM NEPOTREBNO ZATRPAVAO PRIJAVAMA.

* PRAVILA FORUMA - OBAVEZNO PROČITATI PRE POSTAVLJANJA TEMA

KODIRANJE LINKOVA
Sve linkove ili grupe linkova koji vode ka drugim sajtovima, a koje ostavljate u svojim porukama morate staviti izmedju odgovarajućih CODE (#) tagova. Da bi linkovi bili vidljivi, treba kliknuti na dugme "Hvala" koje je obojeno plavim slovima, i nalazi se ispod avatara korisnika koji je postavio temu ili post.

DUPLIRANJE TEMA
Pre nego što želite da otvorite neku temu i postavite neke linkove...izvršite PRETRAGU. Izaberete željenu sekciju i namestite da Vam pretraga prikaže rezultate kao TEME, da biste imali sto pregledniji uvid u postavljene teme na forumu i da izbegnete da postavite duplikat.Za lakšu pretragu, koristite INDEX LISTE.

POSTAVLJANJE TEMA
Da biste sebi i drugim članovima olakšali pretragu na forumu, potrebno je da temama date originalne nazive i godine proizvodnje.


Driv3r XBOX (Sve Ovde)

Autor (Pročitano 281 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Driv3r XBOX (Sve Ovde)
« poslato: 16 Maj 2022, 12:24:38 »
 

Van mreže CMT

 • Vlasnik Cyber-Hub-a
 • Zahvalnice
 • -Zahvalio: 671
 • -Pohvaljen: 16720
 • VIP
 • Prijatelj foruma
 • *
 • 2367
  Poruke
  • Cyber-Hub
Driv3r [info]

Kako je Driver 3 uspio biti tako loš misterija je. Sastavili su ga isti tim koji je stajao iza prethodnih Driver igara, isti tim koji je igrao igrice od 1984. godine i isti ljudi koji su stvorili Shadow Of The Beast, zaboga. Atari je bacio toliko novca na marketing da morate vjerovati da je netko negdje zacijelo mislio da je to dobro (mogli biste malo pogrešno protumačiti tu rečenicu i pomisliti da predlažem nešto u vezi s rezultatima pregleda nekih časopisa, ali vi biste bili tako NAPORNI.) Kako su razmišljanja mogla čučati dolje da stave takvo skuhano korito, ne razumijem.

 DWNL


Ovde je skriveni sadržaj !!!
Ovaj sadržaj mogu videti samo registrovani članovi nakon zahvaljivanja na dugme HVALA